Directe ondersteuning

in de Kempen

Om mensen met kanker nu én in de toekomst goed te kunnen helpen, heeft EigenWeijzer financiële steun nodig. 

Jouw donatie zorgt ervoor dat het centrum EigenWeijzer een vliegende start kan maken. Groot of klein, wij zijn blij met elke donatie!

Een op de twee mensen wordt geconfronteerd met kanker. Wij bieden onmiddellijke psychosociale ondersteuning in de regio voor getroffenen van kanker en zijn of haar omgeving. Hiermee ondersteunen en ontlasten we ook de formele zorg.

Centrum EigenWeijzer bestaat door solidariteit uit onze gemeenschap!

EigenWeijzer bestaat door de betrokkenheid en gulle bijdragen uit onze gemeenschap. Of je nu als individu of organisatie zelf (vrijwilliger) tijd, middelen of geld doneert, samen kunnen we de extra ondersteuning bieden. Voor alle mensen met kanker en hun naasten, door een plek te creëren voor extra ondersteuning op het moment dat dat nodig is: Centrum EigenWeijzer. Het is van wezenlijk belang dat we dit samen blijven mogelijk maken. Want niemand hoeft het namelijk alleen te doen, we hebben elkaar nodig.

Financiële steun is de basis voor de continuïteit van ons centrum. In welke vorm dan ook, hoe klein of groot – elke bijdrage is van onschatbare waarde. 

Je kunt een gift doen via de QR-code hieronder of via een overschrijving ontvangen op NL12 RABO 0384 2312 92 t.n.v. Stichting EigenWeijzer. 

Wij ontvangen geen contactgegevens en kunnen niet direct een bevestiging sturen, maar wanneer je een mail stuurt zorgen wij alsnog voor een bevestiging van uw donatie. 

We zijn enorm dankbaar en hopen op vele nieuwe en trouwe donateurs. 
Deze steun is onmisbaar voor de verder opzet van ons Centrum EigenWeijzer!

Onze stichting heeft de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling) dus donateurs kunnen hun giften, onder bepaalde voorwaarden, aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Gebruik onze QR-code om je donatie aan Centrum EigenWeijzer in orde te maken.

Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage!